Paste carbonara

de MonaMimi in Paste, 30 Ian 2012 | 5147 vizualizari

 

Pregatesc paste carbonara atunci cand sunt in criza de timp sau cand vor copii.

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste
  • 200 g sunca
  • 1 plic idea zilei (spaghete carbonara)
  • 300 ml lapte
  • 100 ml apa
  • unt pentru prajit sunca
  • cascaval
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste carbonara:

Punem pastele la fiert in apa cu sare (8 minute). Cat timp fierb pastele pregatim sosul. Intr-un castron punem laptele, apa si continutul plicului. Amestecam bine, taiem sunca fideluta si o calim cu putin unt, apoi adaugam sosul si lasam sa fiarba 5 minute amestecand continuu. Sosul se pune peste paste  si se servesc calde cu cascaval razuit sau parmezan.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste carbonara" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

iry-gabriela 1

31.01.2012, 05:45

dupa asa ceva nu ma d-au in vant dar cred ca as vrea o portie mica,mica

gaby_gabytza 1

31.01.2012, 08:13

Trebuie sa o incerc si eu

oana_pisicutza16 1

11.04.2012, 11:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Spaghetti Carbonara cu smantana